GTranslate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Еколошко друштво Градац

logo_news

 

Обавештење за риболовце

Поштовани љубитељи реке Градац,
 
oвим путем желимо да вас обавестимо да је Еколошко друштво Градац, уз велику подршку Општине Ваљево и у сарадњи са Савезом спортских риболоваца Србије, добило ту част да следеће године буде домаћин и организатор једног од највећих и најпрестижнијих риболовачких такмичења на овим просторима. Реч је о купу јадранско-подунавских земаља, у дисциплини мушичарења.

Ово такмичење се традиционално одвија једном годишње, почев од 2009. године и до сада је одржано осам Јадранско-подунавских купова.

Такмичење ће се одржати на делу реке којим управља Еколошко друштво Градац, од Извора, до водозахвата Плоче. Термин одржавања такмичења планиран је за почетак маја месеца 2018. године, а о тачном термину, осталим детаљима, као и пропозицијама такмичења бићете благовремено обавештени.

Сви заинтересовани који желе да на било који начин узму учешће и помогну организацију такмичења могу се обратити Еколошком друштву Градац.

More Info

Риболовне дозволе

Дозволе за риболов се могу купити у просторијама Еколошког друштва Градац ,  у објекту Еколошког друштва Градац на Шареном платну, у Мушичарском клубу Но1 , у конаку Тетребовац или у чуварској служби.

Град Ваљево

Ваљево је град у западној Србији и седиште је колубарског округа. Налази се на просечној надморској висини од 185 м и од Београда је удаљен непуних 100 км.

Catch And Release

На целом току реке Градац важи режим Catch And Release (ухвати и пусти).

Пријатељи сајта