Обавештење

 

На основу члана 43.ст.1. Закона о заштити о одрживом коришћењу рибљег фонда („Службени гласник РС“, број 128/14) Еколошко друштво „Градац“ организоваће план и програм едукације рекреативних риболоваца 24.10.2022.  у  просторијама Риболовачког клуба Но1, ул Браће Павићевића број 1 у 20h. 

Тема је информисање риболоваца о риболовној води, правилима понашања и правилима риболова, дозвољеним техникама риболова, законским ограничењима (ловостај) и посебним ограничењима, информације о кориснику и чуварској служби, као и друге корисне техничке информације.

Циљ је да се рекреативним риболовцима на тај начин скрене пажња на значај очувања и унапређења рибљег фонда и воденог екосистема, на основне и посебне кодексе понашања на води, као и подстицање на коректно и прихватљиво бављење рекреативним риболовом или другим риболовним активностима на води.

Предавач IFFF certified fly casting инструктор Ђукић Зоран.

 

 


 

 

Риболовне дозволе

Дозволе за риболов се могу купити у просторијама Еколошког друштва Градац ,  у објекту Еколошког друштва Градац на Шареном платну, у Мушичарском клубу Но1 , у конаку Тетребовац или у чуварској служби.

 

Град Ваљево

Ваљево је град у западној Србији и седиште је колубарског округа. Налази се на просечној надморској висини од 185 м и од Београда је удаљен непуних 100 км.

 

Catch And Release

На целом току реке Градац важи режим Catch And Release (ухвати и пусти).

 

Контакт

Милош Мезин
Моб: +381 64 2860930
Славица Ранковић
Моб: +381 69 2210090

Search

Cookie Notice

This site uses cookies to ensure the best experience. By continuing to use this website, you agree to their use.